Promotiemateriaal

Om derdeklassers en hun ouders voor te lichten over het bovenbouwvak nlt kun je gebruik maken van allerlei promotiemateriaal zoals posters, folders en een voorlichtingsfilmpje. Daarbij hoort ook informatie over de relevantie van nlt voor het vervolgonderwijs. Ook zijn er diverse korte modules ontwikkeld ter kennismaking in de onderbouw.

Proeflessen

Leerlingen kiezen in klas 3 hun profiel plus een aantal vakken. Het vak nlt is dan voor hun nog onbekend. Om ze een goed beeld van het vak te geven, kan gebruik gemaakt worden van eenstartles. Deze les geeft een goed beeld van het vak Natuur, Leven en Technologie.

De Vereniging NLT heeft een aantal pre nlt-modules om leerlingen uit 3 havo of vwo te laten kennismaken met nlt.

Brochure

Kies jij voor nlt? Deze brochure is speciaal ontwikkeld voor 3e-klassers die een profiel met keuzevakken moeten kiezen.

Poster

Binnenkort een open dag? Met deze poster kunt u het vak nlt promoten onder uw leerlingen.

Flyer

Het vak nlt promoten onder uw havo- en vwo-leerlingen? Enthousiasmeer de leerlingen met deze flyer.

Lid worden?

Leden van de vereniging NLT hebben toegang tot de database met lesmodules en diverse nascholingen

Ik word lid >