Gezocht: jongeren (11-18) voor de THINK NOW Denktank

Duurzaamheid integraal borgen in de leerdoelen voor primair en voortgezet onderwijs, dat is de doelstelling van de THINK NOW Foundation. Ze zijn op zoek naar jongeren die mee willen doen aan een denktank. Misschien ken jij een leerling die hier goed geschikt voor is? Het zou zomaar een goede invulling van de vrije ruimte kunnen zijn.

De oproep

Wil jij ook meedenken over een groene, duurzame toekomst? Ben je tussen de 11 en 18 jaar oud en wil je jouw enthousiasme en talenten inzetten voor het klimaat? Dan is deze unieke THINK NOW Denktank vast iets voor jou! Op 5, 6 & 7 april 2024 wordt de eerste THINK NOW Denktank voor jongeren tussen de 11 en 18 georganiseerd. Iedereen is welkom – of je nu op het vmbo, vwo of op de havo zit.

Denk tijdens deze dagen samen met 32 andere jongeren mee over oplossingen voor klimaat– en milieuproblemen. Deze oplossingen worden vervolgens door jullie aangeboden aan verschillende regionale, landelijke en internationale leiders, om hen met jullie ideeën te inspireren en tot actie aan te zetten. De complete THINK NOW denktank wordt gefilmd voor een documentaire, dus misschien ben jij straks wel op TV te zien?

Tijdens THINK NOW worden jullie goed begeleid door diverse experts en klimaatgeneraal Tom Middendorp. We hebben de frisse denkkracht van jonge mensen nodig omklimaatverandering te stoppen en te bouwen aan een duurzame toekomst, dus doe je mee?

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via een e-mail of filmpje, waarin je duidelijk jouw leeftijd, opleiding en motivatie met ons deelt. Mail dit uiterlijk vóór 31 oktober naar leerling@thinknowfoundation.com

Meer informatie